Gratis Health Assessment

Één keer per maand selecteer ik twee mensen voor een gratis health assessment.

Tijdens het health assessment doe ik een uitgebreide lichaamsmeting bij je. Hierdoor krijgen we een duidelijk beeld van je gezondheid. Ook nemen we je voeding en leefstijl door en kijken we samen wat er voor jou mogelijk is en hoe jij je gewicht en gezondheid op een gezonde manier kunt gaan verbeteren.

Om kans te maken op dit assessment mag je de vragenlijst invullen via deze link. Wanneer je bent geselecteerd krijg je bericht per mail 🙂

IK WIL GRATIS ADVIES

All-Inclusive programma
Eindelijk een klachtenvrij lijf en een gezond gewicht.

Ben je helemaal klaar met je pijntjes en kwaaltjes en al die outfits in je kledingkast die je niet meer aantrekt omdat je je er niet lekker in voelt? Heb je geen idee meer waar je moet beginnen met gezond eten, al talloze dingen geprobeerd en zit je weer terug op je oude gewicht of misschien nog wel meer?

Jouw gezondheid ligt aan de basis van alles, dus ook van je gewicht. In dit programma ligt de focus daarom niet alleen op je gewicht maar ook op je gezondheid. Een gezond lichaam wat optimaal functioneert gaat namelijk vanzelf naar een gezond gewicht toe werken.

ik wil een gezond lichaam
gewicht afvallen klachtenvrij natuurgeneeskunde heerlen alternatieve geneeswijzen acupunctuur

Testen op o.a. hormonen, vitamines en voedingsstoffen (incl. check-up)

€88,00

Door middel van kinesiologisch testen test ik hoe je lichaam reageert op meer dan 50 verschillende stoffen, bijvoorbeeld gluten en lactose. Ook kan op vitamines, hormonen en organen getest worden. Het resultaat van de test bespreken we samen en je krijgt meteen advies wat je thuis in de praktijk kunt brengen.

ik wil inzicht in mijn gezondheid


Na aankoop ontvang je een mail om je afspraak in te plannen.

Vergoeding

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Je kunt ook deze website raadplegen voor een overzicht. Op deze pagina vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Als je jouw zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. Je kunt dit uiteraard altijd navragen bij jouw zorgverzekeraar.

Tevens is het ook mogelijk om alternatieve geneeskunde vergoed te krijgen.

Dit wordt vanuit het potje ‘alternatieve geneeskunde’ vergoed door je zorgverzekering. Het bedrag verschilt per zorgverzekering en kan oplopen tot €700. Kijk dit altijd even na voor je eigen zorgverzekering. Meer informatie over deze vergoeding vind je hier.

De vergoeding heeft geen invloed op je eigen risico.

Betaling

Betaling kan contact of door middel van overboeking via de bank. Je kunt niet pinnen in mijn praktijk en de factuur ontvang je achteraf per mail.