Gratis adviesgesprek

Één keer per maand selecteer ik twee mensen voor een gratis adviesgesprek.

Tijdens het gesprek doe ik een uitgebreide lichaamsmeting bij je. Hierdoor krijgen we een duidelijk beeld van je gezondheid. Ook nemen we je voeding en leefstijl door en kijken we samen wat er voor jou mogelijk is en hoe jij je gewicht en gezondheid op een gezonde manier kunt gaan verbeteren.

Om kans te maken op dit gesprek mag je de vragenlijst invullen via onderstaande knop. Wanneer je bent geselecteerd krijg je bericht per mail ?

IK WIL GRATIS ADVIES

4 tips die jij moet weten om je gezondheid en gewicht blijvend te veranderen

Gratis E-book

In dit gratis E-book deel ik vier belangrijke tips met je waarvan ik zeker weet dat ze je op korte termijn al positieve resultaten op gaan leveren. Ze zijn makkelijk in de praktijk toe te passen en vormen de basis voor een gezond leven, zonder honger te lijden, rare diëten, superfoods en supplementen.

Je kunt het E-book downloaden door je gegevens achter te laten. Je krijgt het E-book dan binnen 5 minuutjes per mail toegestuurd.

download hier het ebook

All-Inclusive programma

Eindelijk een klachtenvrij lijf en een helder hoofd.

Ben je helemaal klaar met je pijntjes, kwaaltjes en klachten? Heb je geen idee meer waar je moet beginnen met gezond eten, al talloze dingen geprobeerd en zit je weer terug op je oude gewicht of misschien nog wel meer?

Jouw gezondheid ligt aan de basis van alles, dus ook van je gewicht. In dit programma ligt de focus daarom vooral op je gezondheid. Een gezond lichaam wat optimaal functioneert gaat namelijk vanzelf naar een gezond gewicht toe werken.

meer info
gewicht afvallen klachtenvrij natuurgeneeskunde heerlen alternatieve geneeswijzen acupunctuur

Testen op o.a. hormonen, vitamines en voedingsstoffen

€62,50

Door middel van kinesiologisch testen test ik hoe je lichaam reageert op meer dan 50 verschillende stoffen, bijvoorbeeld gluten en lactose. Ook kan op vitamines, hormonen en organen getest worden. Het resultaat van de test bespreken we samen en je krijgt meteen advies wat je thuis in de praktijk kunt brengen.

meer info

Je kunt hier direct je afspraak inplannen.

Vergoeding

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Je kunt deze website raadplegen voor een overzicht. Op deze pagina vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Als je jouw zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. Je kunt dit uiteraard altijd navragen bij jouw zorgverzekeraar.

Daarnaast is het ook mogelijk om alternatieve geneeswijzen vergoed te krijgen.

Dit wordt vanuit het potje ‘alternatieve geneeswijzen’ vergoed door je zorgverzekering. Het bedrag verschilt per zorgverzekering en kan oplopen tot €700. Je kunt je vergoeding op deze website checken maar kijk dit ook altijd even na in je eigen polis. Als je hier vragen over hebt, stuur me dan een berichtje en dan kijk ik met je mee.

De vergoeding heeft geen invloed op je eigen risico.

Betaling

Betaling kan contant of door middel van overboeking via de bank. Je kunt niet pinnen in mijn praktijk en de factuur ontvang je achteraf per mail.