Heb jij ook regelmatig het gevoel dat je lichaam niet helemaal op z’n best functioneert maar heb je geen idee waar het door komt of wat je moet doen om het te verbeteren?

Zo’n vage klachten als
– Hoofdpijn
– Futloos
– Hormonale klachten
– Opgeblazen gevoel
– Wisselend humeur
– Slecht slapen en moe opstaan
– Darmklachten zoals diarree of obstipatie,
– Vastzittende spieren en pijn met bewegen
– Over- of ondergewicht

Je hebt al 1001 dingen geprobeerd, niks werkt of het werkt alleen tijdelijk. Iedereen adviseert je iets anders en je ziet door de bomen het bos niet meer. Je voelt je steeds minder lekker in je eigen lichaam, je zelfvertrouwen daalt en frustratie groeit.

Maar het kan ook anders..

Stel je eens voor dat je je weer fit voelt. Je hebt een goede nachtrust gehad, wordt uitgerust en pijnvrij wakker. Je voelt je lekker in je lichaam en kunt je favoriete outfits weer aan. Je hoeft geen rekening meer te houden met uiteten gaan, feestjes en vakanties want je weet precies wat jouw lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Je huid straalt weer, je positieve vibe is terug en al je vage klachten zoals hoofdpijn en darmklachten zijn verdwenen. Hoe fijn zou dat zijn?

Al je klachten zijn een teken van een disbalans in je lichaam. Ergens loopt iets niet helemaal lekker en ondersteun je je lichaam niet genoeg om optimaal te functioneren. Je moet ze zien als een waarschuwingslampje op het dashboard van je auto. Ergens in je lichaam lekt iets weg, krijgt iets niet genoeg zuurstof, loopt iets vast.. En dan blijf je ook niet maar gewoon doorrijden tot je opeens langs de kant staat, toch? Dus waarom met je lichaam wel?

Ik heb interesse!

Tijd voor actie!

In de komende 16 weken ga ik een boost aan je gezondheid geven. Je gaat je weer fitter voelen en vol met energie waardoor je weer in een positieve vibe komt. Je hebt weer zin om dingen te ondernemen. Je voelt je krachtiger en fijner in je lichaam, hierdoor voel je je weer zelfverzekerd. Je hoeft niet meer te twijfelen of je die outfit wel aan kunt trekken of dat je met vrienden kunt gaan zwemmen.

Je gaat stralen van gezondheid en dat gaat niet alleen jezelf opvallen. Al die vage klachten gaan verdwijnen. Je hoeft dus geen rekening te houden met wanneer je menstruatie komt, of je lang moet lopen, of er altijd een toilet in de buurt is.. Een gezond lichaam levert je zo veel vrijheid op!

Je leert wat nou écht gezonde voeding is voor je lichaam en waar je op moet letten zodat jouw lichaam elke dag optimaal kan functioneren. En geen paniek, je mag gewoon alles blijven eten.

Voeding is in mijn werkwijze altijd de basis en dit ondersteun ik met behulp van alternatieve methodes zoals kruiden, bachbloesems en acupunctuur. Op deze manier activeren we het zelfherstellend vermogen in je lichaam. Want geloof me, jouw lichaam wilt ook niks anders dan gewoon gezond zijn en goed functioneren, het heeft soms alleen even wat hulp nodig.

Ook test ik je lichaam regelmatig op vitamines, mineralen, hormonen en allergenen zoals gluten en lactose. Op deze manier kunnen we de aanpak tijdig bijsturen wanneer het nodig is en is de aanpak dus ook altijd 100% op jouw situatie aangepast.

Wil je ook weer stralen van de energie, je fit en krachtig voelen, lekker in je vel zitten, weten wat jouw lichaam nodig heeft en waarom, een goede nachtrust en zelfvertrouwen?

Je krijgt in 16 weken:

– Een persoonlijk en uitgewerkt voedingsadvies

Gericht op jouw situatie

Toegang tot een document met meer dan genoeg recepten

Ook na de 16 weken houd je toegang

– Minimaal 6 afspraken met mij
Incl. uitgebreide lichaamsmeting en alle behandelmethodes

– Een werkboek

Met opdrachten, een habit tracker, voedingsdagboek, tips en je resultaten

– Uitgebreid testen op vitamines, mineralen, hormonen, allergenen, enz.

– De mogelijkheid om al je vragen aan mij te stellen
Via mail, whatsapp en natuurlijk tijdens onze afspraken

Superleuke bonus!

Ik heb nog een superleuke bonus voor je. Je mag namelijk twee weken GRATIS sporten bij Sportinstituut Rosalie. Je hebt keuze uit hun hele aanbod, zoals boksen, yoga, bodytraining en andere groepslessen. Maar ook de fitness, Better Belly en afslankcabines (!) mag je gratis proberen. Uiteraard zit hier ook 1-op-1 begeleiding bij. Samen met jou kijken we welke aanpak het best bij jou past.

Dit programma is voor jou als:

Je aan de slag wilt met je gezondheid

Je al onmogelijk veel hebt geprobeerd maar je nog steeds rondloopt met lichamelijke (en emotionele) klachten

Je gezondheid belangrijker vindt dan snel gewicht verliezen

Dit programma is niet voor jou als:

Je snel en makkelijk wilt afvallen

Je weinig waarde hecht aan je gezondheid en alleen maar wilt afvallen

Je niet bereid bent dingen in je leefstijl aan te passen en energie in te stoppen

Je niet gemotiveerd bent

Niet openstaat om nieuwe dingen te proberen, bijvoorbeeld in je eetpatroon en behandelmethodes

Investering en vergoeding

De investering voor het programma van 16 weken is €777 (incl. btw) en wordt standaard in vier termijnen verdeeld.

Het is mogelijk dat (een deel van) het bedrag door je zorgverzekering vergoed wordt. Bij de grotere maatschappijen (VGZ, OHRA, CZ, Zilveren Kruis) is de kans groot dat je het hele bedrag vergoed krijgt. Wil je je precieze vergoeding weten? Neem dan contact met me op en ik zoek het vrijblijvend voor je uit.

VOL = VOL

Ik wil maar een beperkt aantal deelnemers aan het programma zodat er voor elke deelnemer genoeg tijd en aandacht is.

Daarnaast is deelname altijd op basis van selectie. We plannen een kennismakingsafspraak, dit kan in mijn praktijkruimte of telefonisch plaatsvinden. Hier bespreken we je huidige situatie, je doelen en je motivatie. Ook zal ik je wat meer uitleg geven over mijn werkwijze en het programma. Op deze manier kijken we beiden of het een match is 🙂 Dit gesprek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Heb je nog vragen over de inhoud het programma, wil je een gesprek plannen of heb je een andere vraag? Stuur me dan een berichtje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

ik wil een boost voor mijn gezondheid

Dus ben jij klaar om samen met mij de fittere en gezondere versie van jezelf tevoorschijn te halen? Wil je dit op een verantwoorde, natuurlijke manier doen, die compleet is aangepast op jouw situatie? Wil je dit doen zonder ook maar een seconde honger te moeten lijden, zonder maaltijdshakes en zonder ingewikkelde gerechten? Maar mét lekker (uit)eten, professionele begeleiding en een hulplijn die altijd binnen bereik is? Klik hier of op de groene knop hierboven om mij een berichtje te sturen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.