Heb jij het gevoel dat je lichaam niet helemaal op z’n best functioneert? En heb je ook geen idee waar het door komt of wat je moet doen om het te verbeteren?

Herken je je in onderstaande klachten?

 • Slechte conditie
 • Hormonaal niet in balans
 • Darmklachten: obstipatie, opgeblazen gevoel, diarree, krampen..
 • Huidklachten zoals eczeem en acne
 • Overprikkeld en overvallen door emoties
 • Vermoeid en futloos
 • Droog haar en zwakke nagels
 • Slecht slapen en moe wakker worden
 • Hongergevoel de hele dag

Je hebt al zoveel opgezocht op internet en in boeken, van alles geprobeerd maar geen blijvend effect gehad.

Je hebt meermaals geprobeerd om op een gezond gewicht te komen. Helaas val je weer terug in je oude gewoontes en blijven de vervelende klachten maar terugkomen.

Maar het kan ook anders..

Stel je eens voor dat je je weer fit voelt. Je hebt een goede nachtrust gehad, wordt uitgerust en pijnvrij wakker. Je voelt je lekker in je lichaam en kijkt met een tevreden gevoel in de spiegel. Je hoeft geen rekening meer te houden met uiteten gaan, feestjes en vakanties want je weet precies wat jouw lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Je huid straalt weer, je positieve vibe is terug en al je vage klachten zoals hoofdpijn en darmklachten zijn verdwenen.

Hoe fijn zou dat zijn?!

Al je klachten zijn een teken van een disbalans in je lichaam. Ergens loopt iets niet helemaal lekker en ondersteun je je lichaam niet genoeg om optimaal te functioneren. Je moet ze zien als een waarschuwingslampje op het dashboard van je auto. Ergens in je lichaam lekt iets weg, krijgt iets niet genoeg zuurstof, loopt iets vast.. En dan blijf je ook niet maar gewoon doorrijden tot je opeens langs de kant staat, toch? Dus waarom met je lichaam wel?

ik heb interesse!

Tijd voor actie!

In de komende 16 weken ga ik een boost aan je gezondheid geven. Je gaat je weer fitter voelen en vol met energie waardoor je weer in een positieve vibe komt. Je hebt weer zin om dingen te ondernemen. Je voelt je krachtiger en fijner in je lichaam, hierdoor voel je je weer zelfverzekerd. Je hoeft niet meer te twijfelen of je die outfit wel aan kunt trekken of dat je met vrienden kunt gaan zwemmen.

Je gaat stralen van gezondheid en dat gaat niet alleen jezelf opvallen. Al die vage klachten gaan verdwijnen. Je hoeft dus geen rekening te houden met wanneer je menstruatie komt, of je lang moet lopen, of er altijd een toilet in de buurt is.. Een gezond lichaam levert je zo veel vrijheid op!

Je leert wat nou écht gezonde voeding is voor je lichaam en waar je op moet letten zodat jouw lichaam elke dag optimaal kan functioneren. En geen paniek, je mag gewoon alles blijven eten.

Op dit moment..

 • Zit je niet lekker in je vel
 • Voel je je dik en opgeblazen
 • Voel je je futloos
 • Heb je geen idee waar het vandaan komt en wat je er nog aan kunt doen
 • Weet je niet wie en wat je moet geloven over wat er gezond is
 • Heb je van alles geprobeerd maar niks past bij je

Maar met mijn hulp..

 • Vind je de juiste balans
 • Zit je beter in je vel en ben je stressbestendig
 • Verdwijnen de vervelende pijntjes en klachten
 • Weet je precies wat jouw lichaam nodig heeft
 • Voel je je zelfverzekerd
 • Heb je na 16 weken alle kennis en genoeg motivatie om makkelijk gezond te blijven

Voeding is in mijn werkwijze altijd de basis en dit ondersteun ik met behulp van alternatieve methodes zoals kruiden, bachbloesems en acupunctuur. Op deze manier activeren we het zelfherstellend vermogen in je lichaam.

Want geloof me, jouw lichaam wilt ook niks anders dan gewoon gezond zijn en goed functioneren, het heeft soms alleen even wat hulp nodig.

Ook test ik je lichaam regelmatig op vitamines, mineralen, hormonen en allergenen zoals gluten en lactose. Op deze manier kunnen we de aanpak tijdig bijsturen wanneer het nodig is en is de aanpak dus ook altijd 100% op jouw situatie aangepast.

Jij krijgt de komende 16 weken..

EEN PERSOONLIJK EN UITGEWERKT VOEDINGS- EN LEEFSTIJLADVIES
Gericht op jouw situatie, vol met bruikbare tips en makkelijk vol te houden adviezen

 

MEER DAN GENOEG RECEPTEN
Ze zijn gezond, lekker en makkelijk te maken. Geen strenge schema’s bij mij, gewoon fijne recepten ter inspiratie.

 

ONBEPERKT AANTAL AFSPRAKEN MET MIJ
Op die manier houd jij een stok achter de deur, houd je je motivatie hoog en hebben we tijd genoeg om jou van alle tips en behandelingen (bijv. ooracupunctuur) te voorzien.

 

INZICHT EN KENNIS OVER JOUW LICHAAM
We gaan opzoek naar waar jouw klachten vandaan komen. Door het kinesiologisch testen komen we te weten waar de disbalans in je lichaam zit. Op basis hiervan kan ik je specifiek advies geven en vooral de uitleg over waarom bepaalde voedingsstoffen bijvoorbeeld gezond voor jou zijn. Door de theorie ook te weten, is alles in de toekomst veel makkelijker toe te passen en vol te houden.

 

DE MOGELIJKHEID TOT VRAGEN STELLEN
Via mail, telefoon, whatsapp, enz. Je krijgt ook tussen onze afspraken door van mij een check-up mail met een paar korte vragen over hoe het gaat. Goed voor een stok achter de deur en voor mij handig om te kijken of we op de goede weg zitten.

En ik heb nog een leuke bonus voor je!

Je mag namelijk twee weken GRATIS sporten bij Sportinstituut Rosalie in Voerendaal.

Je hebt keuze uit hun hele aanbod, zoals boksen, yoga, bodytraining en andere groepslessen. Maar ook de fitness, Better Belly en afslankcabines (!) mag je gratis proberen. Uiteraard zit hier ook 1-op-1 begeleiding bij.

Samen met jou kijken we welke aanpak het best bij jou past.

ik heb interesse!

Wat kost het je?

Als je niet nu actie onderneemt..

Je gezondheid: kleine kwaaltjes gaan niet vanzelf over. Ze gaan even weg en komen dan terug als ergere klachten.

Het genieten: door je lichamelijke en geestelijke klachten geniet je niet voor 100% van de mooie dingen waar je normaal véél meer van zou genieten.

Het positieve gevoel over jezelf: laten we eerlijk zijn, hoe je je nu voelt, draagt niet bij aan een positief gevoel over jezelf. Hoe fijn is het als je straks weer lekker in je vel zit?!

Investering en vergoeding

De investering voor het programma van 16 weken is €797 (incl. btw) en wordt standaard in vier termijnen betaald.

Het is mogelijk dat (een deel van) het bedrag door je zorgverzekering vergoed wordt. Bij de grotere maatschappijen (VGZ, OHRA, CZ) is de kans groot dat je het hele bedrag vergoed krijgt.

Wil je je precieze vergoeding weten? Neem dan contact met me op en ik zoek het vrijblijvend voor je uit.

VOL = VOL

Ik wil maar een beperkt aantal deelnemers aan het programma zodat er voor elke deelnemer genoeg tijd en aandacht is.

Daarnaast is deelname altijd op basis van selectie.

We plannen een kennismakingsafspraak, dit kan in mijn praktijkruimte of telefonisch plaatsvinden. Hier bespreken we je huidige situatie, je doelen en je motivatie.

Ook zal ik je wat meer uitleg geven over mijn werkwijze en het programma. Op deze manier kijken we beiden of het een match is 🙂 Dit gesprek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Heb je nog vragen over de inhoud het programma, wil je een gesprek plannen of heb je een andere vraag? Stuur me dan een berichtje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

ik heb interesse!