Boost je vitaliteit

Heb jij ook het gevoel dat je lichaam niet helemaal op z’n best functioneert? En heb je ook geen idee waar het door komt of wat je moet doen om het te verbeteren?

IMG_20201017_150434

Herken je je in onderstaande klachten?

 • Darmklachten: obstipatie, opgeblazen gevoel, diarree, krampen..
 • Huidklachten zoals eczeem en acne
 • Overprikkeld en overvallen door emoties
 • Vermoeid en futloos
 • Laag libido
 • Droog haar en zwakke nagels
 • Haaruitval
 • Slecht slapen en moe wakker worden
 • Hongergevoel de hele dag
 • Slechte conditie
 • Hormonaal niet in balans

Je hebt al zoveel opgezocht op internet en in boeken, van alles geprobeerd maar geen blijvend effect gehad. Je hebt meermaals geprobeerd om iets aan je gezondheid te doen. Helaas val je weer terug in je oude gewoontes en blijven de vervelende klachten maar terugkomen.


Ik weet genoeg! Ik wil een vrijblijvend gesprek.

Al je klachten zijn een teken van een disbalans in je lichaam

Ergens loopt iets niet helemaal lekker en ondersteun je je lichaam niet genoeg om optimaal te functioneren. 

Je moet ze zien als een waarschuwingslampje op het dashboard van je auto. Ergens in je lichaam lekt iets weg, krijgt iets niet genoeg zuurstof, loopt iets vast.. En dan blijf je ook niet maar gewoon doorrijden tot je opeens langs de kant staat, toch? Dus waarom met je lichaam wel?

095_YaraVerstappenFotografie_StudioDeHees

Maar het kan ook anders..

Stel je eens voor dat je je weer fit voelt. Je hebt een goede nachtrust gehad, wordt uitgerust en pijnvrij wakker. Je voelt je lekker in je lichaam en kijkt met een tevreden gevoel in de spiegel. Je hoeft geen rekening meer te houden met uiteten gaan, feestjes en vakanties want je weet precies wat jouw lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Je huid straalt weer, je positieve vibe is terug en al je vage klachten zoals hoofdpijn en darmklachten zijn verdwenen.

Hoe fijn zou dat zijn?!

If you don’t make time for your wellness,

you will be forced to make time for your illness

TIJD VOOR ACTIE!

In de komende 16 weken ga ik een boost aan je gezondheid geven. Je gaat je weer fitter voelen en vol met energie waardoor je weer in een positieve vibe komt. Je hebt weer zin om dingen te ondernemen. Je voelt je krachtiger en fijner in je lichaam, hierdoor voel je je weer zelfverzekerd. Je hoeft niet meer te twijfelen of je die outfit wel aan kunt trekken of dat je met vrienden kunt gaan zwemmen.

Je gaat stralen van gezondheid en dat gaat niet alleen jezelf opvallen. Al die vage klachten gaan verdwijnen. Je hoeft dus geen rekening te houden met wanneer je menstruatie komt, of je lang moet lopen, of er altijd een toilet in de buurt is.. Een gezond lichaam levert je zo veel vrijheid op!

Je leert wat nou écht gezonde voeding is voor je lichaam en waar je op moet letten zodat jouw lichaam elke dag optimaal kan functioneren. En geen paniek, je mag gewoon alles blijven eten.  

Mijn werkwijze

Voeding is in mijn werkwijze altijd de basis en dit ondersteun ik met behulp van alternatieve methodes zoals kruiden, bachbloesems en acupunctuur. Op deze manier activeren we het zelfherstellend vermogen in je lichaam.

Want geloof me, jouw lichaam wilt ook niks anders dan gewoon gezond zijn en goed functioneren, het heeft soms alleen even wat hulp nodig.

Ook test ik je lichaam regelmatig op vitamines, mineralen, hormonen en allergenen zoals gluten en lactose. Op deze manier kunnen we de aanpak tijdig bijsturen wanneer het nodig is en is de aanpak dus ook altijd 100% op jouw situatie aangepast.

 

Lichamelijke gezondheid

Ben je klaar met die vage klachten waarvan je geen idee hebt waar ze vandaan komen?

Opgeblazen gevoel, weinig energie, haaruitval, huidklachten..

Lekker in je vel

Voel je ook dat je nu niet de beste versie van jezelf bent en dat er veel meer uit te halen is?

Na dit programma geniet je weer van het leven en ben je blij met jezelf!

Persoonlijk advies

Gericht op jouw situatie, jouw klachten en jouw doelen. Niemand krijgt hetzelfde advies.

Kennis

Ik leer je alles wat je moet weten over jouw lichaam zodat je in de toekomst makkelijk keuzes kunt maken én kunt volhouden.

Jij krijgt de komende 16 weken..

Persoonlijk advies

Een persoonlijk en uitgewerkt voedings- en leefstijladvies, gericht op jouw situatie, vol met bruikbare tips en makkelijk vol te houden adviezen.

Niemand krijgt hetzelfde advies want iedereen is anders en elk lichaam heeft iets anders nodig.

De oplossing voor je klachten

Door je voeding aan te passen op je klachten en met het kinesiologisch testen je disbalans(en) op te syoren geven we jouw lichaam zo’n boost dat het in actie komt om voor eens en voor altijd af te rekenen met al jouw vage kwaaltjes en klachten.

Stok achter de deur

Je mag zo vaak komen als je wilt! Dus als jij behoefte hebt aan een stok achter de deur dan plan je gewoon wat vaker een afspraak in.

Je krijgt ook tussen onze afspraken door van mij een check-up mail met een paar korte vragen over hoe het gaat. Goed voor een stok achter de deur en voor mij handig om te kijken of we op de goede weg zitten.

Kennis over jouw lichaam

We gaan opzoek naar waar jouw klachten vandaan komen. Door het kinesiologisch testen komen we te weten waar de disbalans in je lichaam zit.

Op basis hiervan kan ik je specifiek advies geven en vooral de uitleg over waarom bepaalde voedingsstoffen bijvoorbeeld gezond voor jou zijn. Door de theorie ook te weten, is alles in de toekomst veel makkelijker toe te passen en vol te houden.

Recepten

Héél veel recepten!

Ik heb een mega bestand voor je met allemaal lekkere, gezonde en tijdbesparende recepten. Ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes, sauzen.. Alles!

Vraag en antwoord

Via mail, telefoon, whatsapp, mag je me al je vragen tussendoor stellen. 

Als je in de supermarkt twijfelt of iets gezond is dan ben ik er voor je, als je gaat uiteten en je wilt weten hoe dat gezonder dan ben ben ik er voor je, enz.

0
tevreden dames gingen je voor

Wat kost het je?

Als je nu geen actie onderneemt kost het je..

Je gezondheid: kleine kwaaltjes gaan niet vanzelf over. Ze gaan even weg en komen dan terug als ergere klachten.

Het genieten: door je lichamelijke en geestelijke klachten geniet je niet voor 100% van de mooie dingen waar je normaal véél meer van zou genieten.

Het positieve gevoel over jezelf: laten we eerlijk zijn, hoe je je nu voelt, draagt niet bij aan een positief gevoel over jezelf. Hoe fijn is het als je straks weer lekker in je vel zit?!

Investering en vergoeding

De investering voor het programma van 16 weken is €797 (incl. btw) en wordt standaard in vier termijnen betaald.

Het is mogelijk dat (een deel van) het bedrag door je zorgverzekering vergoed wordt. Bij de grotere maatschappijen (VGZ, OHRA, CZ) is de kans groot dat je het hele bedrag vergoed krijgt.

Wil je je precieze vergoeding weten? Neem dan contact met me op en ik zoek het vrijblijvend voor je uit.

 

VOL = VOL

Ik wil maar een beperkt aantal deelnemers aan het programma zodat er voor elke deelnemer genoeg tijd en aandacht is.

Daarnaast is deelname altijd op basis van selectie. We plannen een kennismakingsafspraak, dit kan in mijn praktijkruimte of telefonisch plaatsvinden. Hier bespreken we je huidige situatie, je doelen en je motivatie.
Ook zal ik je wat meer uitleg geven over mijn werkwijze en het programma. Op deze manier kijken we beiden of het een match is. Dit gesprek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Heb je nog vragen over de inhoud het programma, wil je een gesprek plannen of heb je een andere vraag? Stuur me dan een berichtje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


Klik hier om mij een berichtje te sturen

Jociene Vanmechelen16-weken programma Read More
Super blij dat Shari me geholpen heeft met mijn overgangsklachten. Voelde me opgejaagd, had geen rust in mijn lijf en hoofd, hoge bloeddruk, en sliep heel slecht. Dankzij haar hele goede begeleiding, advies, en tips heb ik weer russin mijn lijf en hoofd, en slaap ik weer goed. Ben haar daar zo ontzettend dankbaar voor. Dus als je klachten hebt, welke dan ook, neem dan zeker contact met Shari op.
Terrie Jade SB16-weken programma Read More
Zo ontzettend blij met Shari haar hulp! Haar begeleiding is heel fijn: laagdrempelig en motiverend, maar vooral oprecht. Ook was ze een fijn klankbord met behulpzame tips en adviezen. Shari neemt alles heel serieus en kijkt vooral goed wat er bij je (en het dagelijkse ritme) past. Ik kwam met een lijst aan klachten en ik ronde het programma af: weer als mezelf, positiever en vooral gezonder in mijn vel. Niet gedacht dat dat in zo’n korte tijd mogelijk was. Dankjewel lieve Shari!
Maureen Janssen16-weken programma Read More
Wat mij bijzonder aanspreekt is dat Shari doorzoekt naar oorzaken van klachten in plaats van slechts symptomen te bestrijden. Shari verdiept zich in de omstandigheden van ieder individu en weet daarom concreet advies te geven. Bovendien weet Shari altijd te motiveren door de positieve ontwikkelingen te benadrukken. Zeer professioneel en toch heel familiair. Een dikke aanrader!

Nog even voorstellen..

Hi, mijn naam is Shari en mijn zoektocht naar lichamelijke én mentale gezondheid begon zo’n 15 jaar geleden.
Van huis uit kreeg ik al mee dat gezondheid veel meer is dan een pilletje van de dokter. Kinesiologisch testen, energetische druppels, kruidenmengseltjes.. Ik heb veel zien langskomen en ook veel klachten zien oplossen. Dat maakte me nieuwsgierig.

Dus na een niet-afgemaakte opleiding psychologie ben ik natuurgeneeskunde gaan studeren. De alternatieve kant van de geneeskunde, zeg maar. Su-per interessant, er ging een (nog grotere) wereld voor me open en ik begreep niet dat maar zo weinig mensen hier van wisten. Dat voeding, slaap en stress samen jouw gezondheid bepalen bijvoorbeeld, dat moet toch iedereen weten?!

Toen ik zelf steeds meer ging toepassen kwam ik in de wereld van misleidende informatie terecht. Verpakkingen in de supermarkt die je wat wijsmaken, huisartsen die te weinig tijd hebben en niet verder kijken, het internet waar iedereen de grootste onzin kan roepen..

Toch vond ik, met ups en downs, mijn weg hier in en ken ik mijn lichaam ondertussen als de beste. Ik weet wat het nodig heeft, waar klachten vandaan komen en hoe het reageert op bepaalde situaties en prikkels.
Ik zit vol energie, slaap goed, ben blij met mijn figuur, mijn haar en nagels groeien als kool, super tevreden met m’n huid én ik heb geen opgeblazen gevoel meer. En al die dingen wil ik ook voor jou! Want het kan zo simpel zijn!


Ik ben zó overtuigd van de kracht van dit programma dat ik je dit beloof; als jij binnen de eerste twee weken na je adviesgesprek (dus dan ben je écht begonnen) twijfelt en niet meer verder wilt, dan krijg je je geld terug.

Je hoeft geen verdere uitleg te geven, je krijgt je betaalde geld gewoon terug.

Het programma begint op de datum van je adviesgesprek. Hierin bespreken we het persoonlijk advies wat ik voor jou heb gemaakt. Je weet wat we gaan doen en je hebt kennis gemaakt met mij. In de weken na je adviesgesprek heb ik je al meerdere keren gesproken.

Dit geeft jou alle mogelijkheden om in te schatten of het iets voor je is. En mocht dat niet zo zijn dan kun je dus gewoon stoppen en krijg je je geld terug.


Oke, nu weet ik het zeker! Ik wil een gratis kennismaking.

5/5

Sharon Vermeulen
16-weken programma

Door opeenvolgende gebeurtenissen in mijn leven én door de Coronacrisis ben ik veel in gewicht bijgekomen en zat ik niet meer lekker in mijn vel. Daarnaast was mijn discipline om gezond te eten en regelmatig te sporten totaal weg. Ik heb daarom de hulp van Shari ingeschakeld.

Ik ben door Social Media met Shari in contact gekomen. Met veel tips en tricks en de kennis en kunde van Shari, heeft zij mij direct geholpen. Geen vraag is te veel en ze heeft een oplossing voor alles, ze denkt echt met je mee.

Al snel voelde ik me fitter, gezonder en zat ik al veel beter in mijn vel. Dit resulteerde in een zwangerschap waardoor wij helaas eerder met het traject zijn gestopt.
Ook tijdens mijn zwangerschap stond Shari voor mij klaar en gaf zij tips, hele waardevolle en bruikbare tips. Haar visie en het niet meteen inzetten op snel kilo’s afvallen, sprak mij aan, terug naar de basis. Gezond eten, maar ook genieten, jezelf niets ontnemen. Leren om lekkere, gezond(ere) keuzes te maken.

Ik kan het iedereen aanraden om samen met Shari aan de slag te gaan. Ze is heel betrokken en weet waar ze het over heeft.

Shari bedankt voor je steun en oprechte interesse! 

Get in touch >


let’s talk