Reviews

Zo ontzettend blij met Shari haar hulp! Haar begeleiding is heel fijn: laagdrempelig en motiverend, maar vooral oprecht. Ook was ze een fijn klankbord met behulpzame tips en adviezen. Shari neemt alles heel serieus en kijkt vooral goed wat er bij je (en het dagelijks ritme) past. Ik kwam met een lijst aan klachten en ik rinde het programma af: weer als mezelf, positiever en vooral gezonder in mijn vel. Niet gedacht dat dat in zo'n korte tijd mogelijk was. Dankjewel lieve Shari!
Terrie Jade Boon
16-weken programma
Wat mij bijzonder aanspreekt is dat Shari doorzoekt naar oorzaken van klachten in plaats van slechts symptomen te bestrijden. Shari verdiept zich in de omstandigheden van ieder individu en weet daarom concreet advies te geven. Bovendien weet Shari altijd te motiveren door de positieve ontwikkeling te benadrukken. Zeer professioneel en toch heel familiair. Een dikke aanrader!
Maureen Janssen
16-weken programma
Shari heeft me ontzettend goed geholpen. Door haar positiviteit, de testen, advies en goede begeleiding ben ik veel beter in mijn vel gaan zitten en voel ik mij een stuk fitter. Voor iedereen die zich niet fit voelt, raad ik het 16 weken traject zeker aan.
Monique Breukers
16-weken programma
Shari heeft me super geholpen. Ze kijkt echt welke aanpak voor jou persoonlijk het beste is en het beste werkt
Lea Römkens-Steenhagen
16-weken programma
Super blij dat Shari me geholpen heeft met mijn overgangsklachten. Voelde me opgejaagd, had geen rust in mijn lijf en hoofd, hoge bloeddruk, en sliep heel slecht. Dankzij haar hele goede begeleiding, advies, en tips heb ik weer rust in mijn lijf en hoofd, en slaap ik weer goed. Ben haar daar zo ontzettend dankbaar voor. Dus als je klachten hebt, welke dan ook, neem dan zeker contact met Shari op.
Jociene Vanmechelen
16-weken programma
Na verschillende diëten te hebben gedaan kwam ik via sportinstituut Rosalie bij Shari terecht. In eerste instantie met de vraag om af te vallen. Dankzij Shari haar persoonlijke aanpak keek ze verder dan de kilo’s. Zo ondersteunt ze mij op dit moment bij mijn eetbuien, die steeds meer afnemen. Maar ook hebben we gekeken naar mijn klachten zoals minder energie, opgeblazen gevoel, maagzuur. Met praktische tips heb ik ook hier vrijwel geen last meer van. Ik heb zelfs het interieur van mijn keuken vernieuwd omdat dit een plek is geworden waar ik mij steeds gelukkiger voel. Shari is zoveel meer dan een gewichtsconsulente! Ik zou haar bij iedereen aanraden!
Aniek Peters
Sinds enkele maanden gebruik ik thee die Shari speciaal voor mij mengt, afgestemd op mijn klachten. Ik heb vrij veel last van mijn darmen en een moeizame stoelgang. Iedere avond drink ik 1 of 2 koppen thee. Dit zorgt ervoor dat mijn stoelgang ‘s ochtends op gang komt en dat mijn darmen veel “rustiger” zijn. Als ik krampen heb trekken deze ook weg door de thee. Kortom ik ben erg blij met de thee en merk het ook direct als ik hem een aantal dagen niet gebruik.
Joice

☆☆☆☆☆

Aniek Peters

Na verschillende diëten te hebben gedaan kwam ik via sportinstituut Rosalie bij Shari terecht. In eerste instantie met de vraag om af te vallen. Dankzij Shari haar persoonlijke aanpak keek ze verder dan de kilo’s. Zo ondersteunt ze mij op dit moment bij mijn eetbuien, die steeds meer afnemen.

Maar ook hebben we gekeken naar mijn klachten zoals minder energie, opgeblazen gevoel, maagzuur. Met praktische tips heb ik ook hier vrijwel geen last meer van. Ik heb zelfs het interieur van mijn keuken vernieuwd omdat dit een plek is geworden waar ik mij steeds gelukkiger voel. Shari is zoveel meer dan een gewichtsconsulente! Ik zou haar bij iedereen aanraden!

☆☆☆☆☆

I. Grootjans

“Betrokken, deskundig en een fijne persoonlijkheid!”

☆☆☆☆☆

P. Isenborghs

“Ontzettend fijne begeleiding met iedere week nieuwe heerlijke gezonde recepten. Ik begon me steeds beter te voelen, energieker, vrolijker en kilo’s kwijt. Een echte aanrader!!!”

☆☆☆☆☆

Skinny Bruna

“Vakkundigheid, goede resultaten en aangenaam in de omgang!”

☆☆☆☆☆

Joice

Sinds enkele maanden gebruik ik thee die Shari speciaal voor mij mengt, afgestemd op mijn klachten. Ik heb vrij veel last van mijn darmen en een moeizame stoelgang. Iedere avond drink ik 1 of 2 koppen thee. Dit zorgt ervoor dat mijn stoelgang ’s ochtends op gang komt en dat mijn darmen veel “rustiger” zijn.

Als ik krampen heb trekken deze ook weg door de thee. Kortom ik ben erg blij met de thee en merk het ook direct als ik hem een aantal dagen niet gebruik.

☆☆☆☆☆

Monique Kunze

“Ik vind het fijn dat Shari begripvol is en niet oordelend. Ook de motivatie en (kleine) aanmoedigingen zijn prettig.

Het motiveert me om mijn gezonde patronen vol te blijven houden, ondanks dat ik veel stress ervaar wat voor mij juist een valkuil is om ongezond te eten.

☆☆☆☆☆

E. Beens

Shari’s Way geeft goeie tips voor een healthy lifestyle. Ook als je opzoek bent naar recepten voor een gezonde, gevarieerde maaltijd/lunch of tussendoortje dan ben je hier op t juiste adres! Je hoeft geen chefkok te zijn. Ook voor de niet-keukenprinsessen onder ons zijn deze recepten makkelijk om te maken.

 

☆☆☆☆☆

Lea Römkens-Steenhagen

Shari is iemand waar je je meteen thuisvoelt. Ze kijk naar jouw persoonlijke wensen en maakt een aanpak die voor jou werkt.