Na verschillende diëten te hebben gedaan kwam ik via sportinstituut Rosalie bij Shari terecht. In eerste instantie met de vraag om af te vallen. Dankzij Shari haar persoonlijke aanpak keek ze verder dan de kilo’s. Zo ondersteunt ze mij op dit moment bij mijn eetbuien, die steeds meer afnemen.
Maar ook hebben we gekeken naar mijn klachten zoals minder energie, opgeblazen gevoel, maagzuur. Met praktische tips heb ik ook hier vrijwel geen last meer van. Ik heb zelfs het interieur van mijn keuken vernieuwd omdat dit een plek is geworden waar ik mij steeds gelukkiger voel. Shari is zoveel meer dan een gewichtsconsulente! Ik zou haar bij iedereen aanraden!

Aniek Balk

Sinds enkele maanden gebruik ik thee die Shari speciaal voor mij mengt, afgestemd op mijn klachten. Ik heb vrij veel last van mijn darmen en een moeizame stoelgang. Iedere avond drink ik 1 of 2 koppen thee. Dit zorgt ervoor dat mijn stoelgang ‘s ochtends op gang komt en dat mijn darmen veel “rustiger” zijn.
Als ik krampen heb trekken deze ook weg door de thee. Kortom ik ben erg blij met de thee en merk het ook direct als ik hem een aantal dagen niet gebruik.

Joice

uper blij dat Shari me geholpen heeft met mijn overgangsklachten. Voelde me opgejaagd, had geen rust in mijn lijf en hoofd, hoge bloeddruk, en sliep heel slecht. Dankzij haar hele goede begeleiding, advies, en tips heb ik weer rust in mijn lijf en hoofd, en slaap ik weer goed. Ben haar daar zo ontzettend dankbaar voor. Dus als je klachten hebt, welke dan ook, neem dan zeker contact met Shari op.

Jociene van Mechelen

Ik vind het fijn dat Shari begripvol is en niet oordelend. Ook de motivatie en (kleine) aanmoedigingen zijn prettig.

Het motiveert me om mijn gezonde patronen vol te blijven houden, ondanks dat ik veel stress ervaar wat voor mij juist een valkuil is om ongezond te eten.

Monique Kunze

Shari heeft me ontzettend goed geholpen. Door haar positiviteit, de testen, advies en goede begeleiding ben ik veel beter in mijn vel gaan zitten en voel ik mij een stuk fitter. Voor iedereen die zich niet fit voelt, raad ik het 16 weken traject zeker aan.

P. Isenborghs

Wat mij bijzonder aanspreekt is dat Shari doorzoekt naar oorzaken van klachten in plaats van slechts symptomen te bestrijden.
Shari verdiept zich in de omstandigheden van ieder individu en weet daarom concreet advies te geven.
Bovendien weet Shari altijd te motiveren door de positieve ontwikkeling te benadrukken.

Zeer professioneel en toch heel familiair. Een dikke aanrader!

-

Zo ontzettend blij met Shari haar hulp! Haar begeleiding is heel fijn: laagdrempelig en motiverend, maar vooral oprecht.
Ook was ze een fijn klankbord met behulpzame tips en adviezen.

Shari neemt alles heel serieus en kijkt vooral goed wat er bij je (en het dagelijks ritme) past.
Ik kwam met een lijst aan klachten en ik ronde het programma af: weer als mezelf, positiever en vooral gezonder in mijn vel. Niet gedacht dat dat in zo’n korte tijd mogelijk was. Dankjewel lieve Shari!

Terrie-Jade Boon