☆☆☆☆☆

Aniek Peters

Na verschillende diëten te hebben gedaan kwam ik via sportinstituut Rosalie bij Shari terecht. In eerste instantie met de vraag om af te vallen. Dankzij Shari haar persoonlijke aanpak keek ze verder dan de kilo’s. Zo ondersteunt ze mij op dit moment bij mijn eetbuien, die steeds meer afnemen.

Maar ook hebben we gekeken naar mijn klachten zoals minder energie, opgeblazen gevoel, maagzuur. Met praktische tips heb ik ook hier vrijwel geen last meer van. Ik heb zelfs het interieur van mijn keuken vernieuwd omdat dit een plek is geworden waar ik mij steeds gelukkiger voel. Shari is zoveel meer dan een gewichtsconsulente! Ik zou haar bij iedereen aanraden!

☆☆☆☆☆

I. Grootjans

"Betrokken, deskundig en een fijne persoonlijkheid!"

☆☆☆☆☆

P. Isenborghs

"Ontzettend fijne begeleiding met iedere week nieuwe heerlijke gezonde recepten. Ik begon me steeds beter te voelen, energieker, vrolijker en kilo's kwijt. Een echte aanrader!!!"

☆☆☆☆☆

Skinny Bruna

"Vakkundigheid, goede resultaten en aangenaam in de omgang!"

☆☆☆☆☆

Joice

Sinds enkele maanden gebruik ik thee die Shari speciaal voor mij mengt, afgestemd op mijn klachten. Ik heb vrij veel last van mijn darmen en een moeizame stoelgang. Iedere avond drink ik 1 of 2 koppen thee. Dit zorgt ervoor dat mijn stoelgang 's ochtends op gang komt en dat mijn darmen veel "rustiger" zijn.

Als ik krampen heb trekken deze ook weg door de thee. Kortom ik ben erg blij met de thee en merk het ook direct als ik hem een aantal dagen niet gebruik.

☆☆☆☆☆

Monique Kunze

"Ik vind het fijn dat Shari begripvol is en niet oordelend. Ook de motivatie en (kleine) aanmoedigingen zijn prettig.

Het motiveert me om mijn gezonde patronen vol te blijven houden, ondanks dat ik veel stress ervaar wat voor mij juist een valkuil is om ongezond te eten.

☆☆☆☆☆

E. Beens

Shari's Way geeft goeie tips voor een healthy lifestyle. Ook als je opzoek bent naar recepten voor een gezonde, gevarieerde maaltijd/lunch of tussendoortje dan ben je hier op t juiste adres! Je hoeft geen chefkok te zijn. Ook voor de niet-keukenprinsessen onder ons zijn deze recepten makkelijk om te maken.

 

☆☆☆☆☆

Lea Römkens-Steenhagen

Shari is iemand waar je je meteen thuisvoelt. Ze kijk naar jouw persoonlijke wensen en maakt een aanpak die voor jou werkt.