Deze brownie eet ik wel eens als ontbijt in m’n yoghurt. Beste begin van je dag toch? Ik neem dan een kommetje Griekse yoghurt met aardbeien en/of frambozen en een stukje van deze brownie in kleinere stukjes gesneden.
Hm hm HMM!

Ingrediënten
– 100 gr amandelmeel
– 160 ml agavesiroop
– 60 gr gehakte walnoten
– 2 eieren, losgeklopt
– 5 eetlepels cacaopoeder
– 60 ml kokosolie, vloeibaar
– 1 theelepel vanille extract

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Meng amandelmeel, agavesiroop, walnoten, eieren, cacaopoeder, kokosolie en vanille extract in een kom samen. Schenk het beslag in een vierkante bakvorm van 20 cm. (Mag ook in een niet-vierkante bakvorm natuurlijk)
3. Bak de brownies ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven, tot de randjes van de vorm wegtrekken. Laat de brownies iets afkoelen (ongeveer 5 minuten) voordat je ze aansnijdt.

Bewaren in een afgesloten bakje in de koelkast. Ongeveer een week houdbaar.