Dit programma is voor een grondige aanpak.

– Ben jij klaar met aanmodderen?

– Heb je al ontelbaar veel dingen geprobeerd maar niks werkt voor jou?

– Of heeft het tijdelijk gewerkt en ben je nu weer ontevreden over je gewicht?

– Heb je last van energie dips, vage lichamelijke klachten en misschien wel emotionele klachten?

Met dit programma pakken we alles aan. We gaan gezonde dingen toevoegen aan je voedingspatroon zonder dat je doorhebt dat je op je eten aan het letten bent. Geen honger lijden, geen uren in de keuken staan. We pakken je gezondheid aan. Die energie dips gaan verdwijnen, je slaap gaat verbeteren, vage klachten verdwijnen en je voelt jezelf weer fit en energiek.

Ook het mentale stuk pakken we aan. Doordat we je lichaam voeden met gezonde voeding, voeden we je gedachtes ook met ‘gezonde voeding’. Het is een wisselwerking, je lichaam zit lekkerder in haar vel, jij ook. Je zelfvertrouwen en motivatie gaan stijgen. Voor extra ondersteuning bij het mentale stukje, bij een emotionele disbalans of stress, zet ik Bachbloesems in. Dit is een natuurlijke manier om jouw negatieve emoties om te buigen naar een positieve gemoedstoestand. Deze bloesems werken op een fijne, subtiele manier en hebben al veel mensen geholpen.

ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Superleuke bonus

Ik heb nog een superleuke bonus voor je. Je mag namelijk twee weken GRATIS sporten bij Sportinstituut Rosalie. Je hebt keuze uit hun hele aanbod, zoals boksen, yoga, bodytraining en andere groepslessen. Maar ook de fitness, Better Belly en afslankcabines (!) mag je gratis proberen. Uiteraard zit hier ook 1-op-1 begeleiding bij. Samen met jou kijken we welke aanpak het best bij jou past.

De fittere en gezondere versie van jezelf

Dus ben jij klaar om samen met mij de fittere en gezondere versie van jezelf tevoorschijn te halen? Wil je dit op een verantwoorde, natuurlijke manier doen, die compleet is aangepast op jouw situatie? Wil je dit doen zonder ook maar een seconde honger te moeten lijden, zonder maaltijdshakes en zonder ingewikkelde gerechten? Maar mét lekker (uit)eten, professionele begeleiding en een hulplijn die altijd binnen bereik is? Stuur dan nu een mail naar info@wayofshari.nl of klik hier om mij een berichtje te sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat houdt het programma precies in?

– 12 weken lang intensieve 1-op-1 begeleiding

– Uitgebreide intake

– Op maat gemaakt voedingsadvies

– Een online omgeving waar je altijd je resultaten en onze afspraken kunt inzien.

– Drie keer een voedingsanalyse, om je op de juiste weg te houden

– Vier afspraken waarin we je voortgang bespreken, een uitgebreide lichaamsmeting doen, je alle vragen mag stellen en met bruikbaar advies weer naar huis gaat. Ook kijken we samen of er een behandeling goed zou zijn voor je, bijvoorbeeld acupunctuur, kruidentherapie of Bachbloesems.

– Ik test je op tekorten van bijvoorbeeld vitamines en mineralen, intoleranties, hormonen en organen

– Een Bachbloesems mix zodat je gevoelens en emoties je niet belemmeren

– Twee weken onbeperkt sporten bij Sportinstituut Rosalie in Voerendaal; keuze uit alle mogelijkheden

YES! ik wil een vrijblijvend gesprek

Investering en vergoeding

De investering voor het programma van 12 weken is €547,- en het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Het is mogelijk dat (een deel van) het bedrag door je zorgverzekering vergoed wordt. Bij de grotere maatschappijen (VGZ, OHRA, CZ, Zilveren Kruis) is de kans groot dat je het hele bedrag vergoed krijgt. Wil je je precieze vergoeding weten? Neem dan contact met me op en ik zoek het vrijblijvend voor je uit.

VOL = VOL

Ik wil maar een beperkt aantal deelnemers aan het programma zodat er voor elke deelnemer genoeg tijd en aandacht is. Bij vijf aanmeldingen sluit de kans om je in te schrijven.

Daarnaast is deelname altijd op basis van een intakegesprek. We plannen een afspraak, dit kan in mijn praktijkruimte of telefonisch. Deze afspraak is om te kijken we een match zijn, of het voor ons beiden goed voelt en om te kijken of mijn aanpak en programma bij jouw huidige situatie en doel passen. Dit gesprek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Heb je nog vragen over de inhoud van een van de programma’s, wil je een gesprek plannen of heb je een andere vraag? Stuur me dan een berichtje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

YES! ik wil een vrijblijvend gesprek


Uiteraard houd ik mij aan de richtlijnen van het RIVM. Wanneer nodig draag ik een mondkapje en handschoenen. Deze zijn ook beschikbaar voor klanten.
Kom je liever niet langs? Dan is een consult op afstand ook mogelijk door middel van een telefonisch of online gesprek.