Ingrediënten voor 2 personen:
1 rode paprika
1 gele paprika
250 g zoete aardappelen
1 rode ui
200 g kikkererwten in blik
1 tl gedroogde oregano
2 el traditionele olijfolie
200 g kipfiletblokjes
125 g cherrytomaten

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Boen de zoete aardappelen schoon en snijd in de lengte in dunne partjes. Maak de ui schoon en snijd in dunne parten. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
2. Meng de paprika, aardappel, ui, kikkererwten, oregano, olie, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 25 min. in de oven.
3. Neem de bakplaat na 10 min. uit de oven en schep de kip door het aardappel-groentemengsel. Neem weer na 10 min. uit de oven en schep de tomaten erdoor. Bak nog 5 min.