Hoi! Mijn naam is Shari.

Ik wil je graag wat over mezelf, mijn praktijk en mijn missie en werkwijze vertellen en daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar jouw verhaal.

Nou, mijn naam is dus Shari, ik ben 31 jaar en woon samen met mijn kat Ollie in Heerlen. Het liefst begin ik nu een heel verhaal over Ollie te vertellen maar ik ga me inhouden ?

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje met meer kippen dan inwoners en ben van mezelf dan ook wel redelijk nuchter en relaxed. Ik kan prima relativeren, misschien soms iets te veel, en maak me gelukkig niet zo snel druk. Naast het nuchtere heb ik ook wel wat spirituele trekjes, al geloof ik trouwens niet dat “spiritueel” echt het goede woord er voor is. Ik geloof in ieder geval niet in toeval en vind dingen als edelstenen en de Wet van Aantrekking mega interessant om over te lezen. Eigenlijk vind ik heel veel interessant, nu ik me dat zo bedenk.

Ik heb bijvoorbeeld psychologie gestudeerd omdat ik het menselijk brein fascinerend vind. De manier waarop iedereen anders denkt en precies dezelfde gedachtes bij iedereen weer andere emoties op kunnen roepen, enzo. Helaas vond ik mijn opleiding psychologie te algemeen dus ben ik natuurgeneeskunde gaan studeren. Daarvan had ik het idee dat er meer naar de persoon zelf werd gekeken in plaats van naar algemene ziektebeelden en kenmerken enz. Nou, op die opleiding heb ik kennis gemaakt met mega veel therapieën en daar heb ik dan weer de therapieën uitgezocht waar ik me goed bij voelde. Dat leek en lijkt me altijd het beste uitgangspunt en dat heeft perfect voor me uitgepakt!

Langzaam maar zeker kwam het idee in mijn hoofd om een praktijk te beginnen en dat is het dus ook geworden. De praktijk is echt van mij, ik doe het op mijn manier, precies hoe ik het wil en waar ik me goed bij voel, vandaar de naam Shari’s Way, en dat voelt HEERLIJK! En ik geloof er wel in dat mijn goede gevoel weer invloed heeft op mijn klanten 🙂 Dat is dan toch die spirituele kant, of hoe je het ook wilt noemen.

In mijn praktijk en werkwijze sta ik er ook voor dat geen enkele klant hetzelfde is en geen enkele klant krijgt dezelfde behandeling, therapie of aanpak. Wel geef ik elke klant een complete aanpak. Ik geloof er namelijk in dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en als je het ene aanpakt heeft dat weer invloed op het andere. Het is dus ook zo dat negatieve emoties je lichamelijk ziek kunnen maken. Gelukkig heb ik veel mooie therapieën en behandelingen geleerd om ook iedereen zo’n complete aanpak te kunnen bieden, gericht op die persoon.

Voeding ligt bij mijn werkwijze altijd aan de basis. Voeding voor je lichaam is op zijn beurt ook weer voeding voor je hersenen, emoties en gedachten. Het heeft allemaal invloed op elkaar. Ik pak dus sowieso de voeding aan bij mijn klanten en daarnaast is er altijd ruimte voor bijvoorbeeld ooracupunctuur, kruidentherapie en het kinesiologisch testen.

Op die laatste ben ik su-per trots. Het testen (ik laat kinesiologisch ff weg – te lang om te typen) is een manier om jouw lichaam te testen op bijvoorbeeld vitamines en mineralen. Maar ik kan zo ook testen hoe het met je hormoonbalans zit, of het evenwicht in je darmen wel lekker gaat, of je misschien even de koffie moet laten staan of de yoghurt en of je wel genoeg gezonde vetten binnenkrijgt.

Je hoort het wel al denk ik, dit is dus de per-fecte manier om mijn klanten gericht advies te kunnen geven 🙂

Mijn doel

Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te leren hoe je gezond kunt eten, waarom iets gezond is en wat voeding met je lichaam doet. Daarbij hoop ik ook mensen enthousiast te krijgen over alternatieve therapieën. Alternatieve geneeswijzen zijn niet altijd suf, ouderwets of achterhaald. In deze moderne tijd kunnen alternatieve therapieën makkelijk toegepast worden in ons dagelijks leven. Ze zorgen voor een gezonde basis van jouw leefstijl, kunnen klachten verhelpen en voorkomen en vormen een mooie aanvulling op eventuele reguliere geneeswijzen.

En nu jij..

Hey, maar ik kan nog wel een tijdje blijven doorkletsen over mij en mijn praktijk maar de psychologie zit nog een beetje in me dus ik ben erg benieuwd naar jou. Wat is jouw verhaal? Hoe gaat het met je, waarom kijk je op mijn website, waar loop je tegenaan, waar zit je mee?

Ik vind het oprecht leuk om van je te horen. Geheel vrijblijvend hoor, gewoon even kletsen.

Je kunt via onderstaande knop mij een berichtje sturen en dan komt je berichtje zo in m’n inbox terecht, lijkt me leuk om van je te horen!

Hoi Shari, dit is mijn verhaal..

Dingen die je nog niet wist..

❤ Ik hou het aller-, aller- allermeeste van mijn kat Ollie. Hij kijkt scheel en komt uit Egypte. Hij is de grootste knuffelkont die er is en ook de meest verwende kat denk ik. M’n hele tuin is aangepast voor Ollie en er komt binnenkort een nieuw speciaal glas in mijn schuipui zodat meneer naar binnen en buiten kan wanneer hij dat wilt. Ohja, en ik heb een tattoo van Ollie, gezet door m’n zusje.

❤ Alleen zijn vind ik héérlijk. Ik vind het ook gezellig om met mensen te kletsen hoor, maar als ik dan ‘s avonds op de bank zit met Ollie, Goede Tijden en een kop thee.. Daar maak je me écht blij mee.

❤ Ik ga dus ook best graag alleen op reis en weekendjes weg. In 2015 ben ik voor het eerst alleen op vakantie gegaan, dat was naar New York. Su-per spannend! Ik weet nog dat ik in het vliegtuig dacht “waar ben je in GODSNAAM mee bezig?!”. Maar het werd een van de beste reizen ooit. En erna had ik de smaak te pakken.. In 2018 ben ik alleen naar Zuid-Afrika gegaan, dat was ook fan-tastisch. Zuid-Afrika was zó mooi dat het weer bovenaan mijn lijstje staat. En zodra het weer (makkelijk) kan, dan ga ik weer!