Ingrediënten:

  • 180 gram honing
  • 120 gram pindakaas
  • 180 gram havermout
  • extra nodig: bakblik 20 x 20 cm (of gebruik een ovenschaal)

Hoe maak je het klaar?

  1. Verwarm de honing en de pindakaas op een zacht vuur. Zodra het mengel goed gemengd en verwarmd is, voeg je de havermout toe. Roer met een houten spatel de 3 ingrediënten goed door elkaar heen.
  2. Bekleed een bakblik met bakpapier. Stort het pindakaas havermout honing mengsel erin. Druk plat met een lepel. Zet weg in de koelkast om op te stijven. Snijd met een pizzaroller in repen.

Tip: leg bakpapier tussen de repen vanwege het kleven.
PS. Let je op dat je een goede pindakaas gebruikt? Check altijd even de ingrediënten of er bijvoorbeeld geen suiker aan is toegevoegd.
Deze pindakaas van de Albert Heijn bestaat voor 100% uit pinda’s en is sowieso goed.

PPS. Dit recept en de foto zijn van Lekker eten met Linda