Voor 2 personen

Ingrediënten
– 2 zoete aardappels
– 1 rode ui
– 6 eieren
– flinke pluk verse peterselie, fijngehakt
– 75 gram feta 

  1. Schil de zoete aardappel en snijd deze in dunne plakjes (met een rasp in een keukenmachine gaat dat het best). Schil de ui en snijd ook deze in dunne ringen.
  2. Verwarm een scheut olie in een pan en bak de aardappel en ui met wat peper en zout in 5 minuten goudbruin.
  3. Klop ondertussen de eieren los met de peterselie en brokkel hier de feta door.
  4. Giet het eimengsel in de pan over de ui en aardappelplakjes. Zet het vuur laag, zet een deksel op de pan en bak de tortilla in 10 minuten gaar.
  5. Haal hem dan uit de pan, snijd hem in punten en serveer!Dit is eigenlijk een lunchgerecht maar als je een groene salade (bijvoorbeeld veldsla met komkommer en cherrytomaatjes) maakt voor erbij is het een prima avondmaaltijd.

PS. Dit recept komt van Chicks love Food.