Kinesiologisch testen is dé manier om te weten te komen wat er in je lichaam speelt.

Je bent al met je gezondheid bezig, je let op je eten en neemt misschien wel een supplement. Op goed geluk want je hebt ooit eens gelezen dat dit goed voor je kan zijn maar eigenlijk heb je geen idee of het wel goed voor JOU is.

Wat voor de buurvrouw werkt hoeft natuurlijk niet voor jou te werken

Iedereen zegt ook wat anders. Op internet lees je dit, je vriendin zegt dat en op tv hoor je wéér iets anders. Ondertussen heb je alles wel geprobeerd maar loop je nog steeds met dezelfde klachten.

In mijn ervaring zijn klachten als darmklachten (opgeblazen gevoel, krampen, winderigheid), haaruitval, huidklachten zoals eczeem en droge huid simpeler op te lossen als men vaak denkt.

Vanuit de reguliere geneeskunde wordt vaak gewerkt met symptoombestrijding ( “neem maar een hormoonzalf voor je eczeem”) of antiobiotica.

Dat kan helpen, voor even, maar de oorzaak is niet aangepakt. Of het komt terug, óf het komt als een andere, ernstigere, klacht terug.

Door middel van spiertesten, dus niet met bloedprikken, test je ik je lichaam onder andere op vitamines, hormonen en mineralen. Maar ook stofjes als gluten en lactose worden meegenomen. En heel belangrijk; neurotransmitters. Stofjes in je hersenen die bepalen hoe je je voelt.

Het resultaat van de test bespreken we samen en je krijgt meteen advies wat je thuis in de praktijk kunt brengen.

Kinesiologisch testen in de praktijk

Kosten en vergoeding

Het kinesiologisch testen kost €72,50. Als je aanvullend vergoed bent bij de zorgverzekering is de kans groot dat je het vergoed krijgt. Maar vraag dit altijd even na bij je zorgverzekering of aan mij. Ik zoek het graag voor je uit

Het valt onder alternatieve geneeswijzen.

Mocht je meer informatie willen over het testen dan mag je altijd een berichtje sturen.

Als je meteen een afspraak wilt plannen kan dat via de knop hieronder. Je ziet in mijn agenda dan meteen wanneer er plek is en ontvangt per mail een bevestiging.

Lieve Shari, even een berichtje want ik ben zo blij. Vanmorgen werd ik wakker met minimale eczeem op m’n benen. Ik hou me nu 15 dagen aan jouw advies en ineens de laatste paar dagen wordt het heel snel beter. Ik ben echt zo blij!

Christel

Ik vond het heel goed om de test te laten doen. Alles was herkenbaar. Op deze manier leer je je lijf beter kennen. Het is fijn dat je ook meteen oplossingsgericht denkt, dus wat kan ik er aan doen op ene eenvoudige manier (zonder medicijnen, rare toevoegingen of complexe diëten).

Claudia

Hier ben ik even stil van. Wat een herkenbare omstandigheden worden hier omschreven. Als kind veel keelpijn, infecties, hooikoorts, enz, enz. En dan te beseffen dat voeding hierin misschien een grote “boosdoener” was/is.
Dankjewel Shari, voor de uitgebreide uitleg en ik ga hier zeker mee aan de slag!

Patricia Schell