WAT HEEFT JOUW LICHAAM NODIG?

Kinesiologisch testen is dé manier om te weten te komen wat er in je lichaam speelt.

Je bent al met je gezondheid bezig, je let op je eten en neemt misschien wel een supplement. Op goed geluk want je hebt ooit eens gelezen dat dit goed voor je kan zijn maar eigenlijk heb je geen idee of het wel goed voor JOU is.

Wat voor de buurvrouw werkt hoeft natuurlijk niet voor jou te werken.

Iedereen zegt ook wat anders. Op internet lees je dit, je vriendin zegt dat en op tv hoor je wéér iets anders. Ondertussen heb je alles wel geprobeerd maar loop je nog steeds met dezelfde klachten.

JE KLACHTEN ZIJN MEESTAL PRIMA TE VERHELPEN

In mijn ervaring zijn klachten als darmklachten (opgeblazen gevoel, krampen, winderigheid), haaruitval, weinig energie, huidklachten zoals eczeem en droge huid simpeler op te lossen als men vaak denkt.

Vanuit de reguliere geneeskunde wordt vaak gewerkt met symptoombestrijding ( “neem maar een hormoonzalf voor je eczeem”) of antibiotica.

Dat kan helpen, voor even, maar de oorzaak is niet aangepakt. Of het komt terug, óf het komt als een andere, ernstigere, klacht terug.

Door middel van spiertesten, dus niet met bloedprikken, test je ik je lichaam onder andere op vitamines, hormonen en mineralen. Maar ook stofjes als gluten en lactose worden meegenomen. En heel belangrijk; neurotransmitters. Stofjes in je hersenen die bepalen hoe je je voelt.

Het resultaat van de test bespreken we samen en je krijgt meteen advies wat je thuis in de praktijk kunt brengen.

KINESIOLOGISCH TESTEN IN DE PRAKTIJK

TARIEVEN EN VERGOEDING

Het kinesiologisch testen kost €77,50. Als je aanvullend vergoed bent bij de zorgverzekering is de kans groot dat je het vergoed krijgt. Maar vraag dit altijd even na bij je zorgverzekering of aan mij. Het valt onder alternatieve geneeswijzen.

Een overzicht van vergoedingen vind je hier.

Scroll iets naar beneden op de pagina en dan vind je onder het kopje “Vergoeding aanvullende verzekering” een overzicht van alle verzekeringen en vergoedingen.

Mocht je meer informatie willen over het testen dan mag je altijd een berichtje sturen. Je kunt me ook vinden op Instagram.

Het kinesiologisch testen vindt plaats in mijn praktijk in Heerlen.

KUN JE MIJN KIND OOK KINESIOLOGISCH TESTEN?

Yes, dat kan.

De leeftijd maakt niet uit. Vanaf een bepaalde leeftijd kan ik ze zelf testen en als ze nog te jong zijn dan mag de ouder als tussenpersoon dienen en het kindje bij de ouder op schoot blijven zitten.

Mocht je een afspraak voor je kind willen inplannen, zet dan in de notities bij de afspraak erbij dat het voor een kind is 🙂