Er is (nog) geen nieuwe smoothiekuur gepland. Mocht je interesse hebben om aan te sluiten, stuur me dan een berichtje op Instagram of een mail naar info@wayofshari.nl. Geheel vrijblijvend. Ik hou je dan op de hoogte als er weer een smoothiekuur gepland staat.

Wil je niet meer wachten? Dan mag je de smoothiekuur ook doen zonder groepsverband maar wel met mij als hulplijn. Stuur me dan ook even een berichtje 🙂

Woehoee, superleuk dat je interesse hebt in mijn smoothiekuur!

10 jaar geleden deed ik zelf voor het eerst een sapkuur. Ik had er he-le-maal geen zin in maar ik moet achteraf toegeven; ik had me nog nooit zó goed gevoeld.

RUST!
Rust in m’n lichaam, rust in m’n hoofd.. Heerlijk relaxed.

Ik had 50x meer energie, mijn kwaliteit van slaap was beter, ik werd direct fit en energiek wakker, zin om de dag te beginnen, mijn humeur was veel stabieler, mijn concentratievermogen was top, ik kon helderder denken.. Nou, zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het jaar erna begon het te kriebelen en dacht ik “dit kan ik in mijn eentje ook wel”. Dus ik kocht een sapcentrifuge en ging weer een weekje “sappen”. Wéér zo’n topresultaten! Met als gevolg dat ik elke jaar wel één of twee keer een week gesapt heb. Ik keek er zelfs naar uit.

Fast-forward naar twee jaar geleden. Toen bedacht ik me dat het ook wel leuk is om het weer eens met een groep te doen. Iets meer mental support en ervaringen kunnen delen.

Zo gezegd, zo gedaan. Een paar van mijn vrienden en klanten waren enthousiast dus dat was mijn eerste groepje wat ik begeleid heb. De enthousiaste reacties van hen maakten mij nog enthousiasten dus hier ben ik weer, met de zoveelste kuur als aanbod 🙂

Laat ik eerst even beginnen met dit..

Als je mee wilt doen om af te vallen, doe dan niet mee asjeblieft.

Vier van de vijf mensen vallen af tijdens een smoothiekuur en vier van die vier komen ook weer bij na die smoothiekuur. Het is dus NIET om af te vallen.

Wanneer moet je wél meedoen?

  • Als je lichaam behoefte heeft aan rust
  • Als je je lichaam de kans wilt geven om zichzelf te herstellen
  • Als je voelt dat je lichaam aan reset nodig heeft, een schop onder de kont, een boost aan gezondheid.
  • Als je last hebt van onverklaarbaar weinig energie, slechte slaapkwaliteit, het voelt alsof er een dikke mist in je hoofd hangt, onrustige huid, futloos haar, doffe huid, opgeblazen gevoel, wisselende stoelgang..

 

 

Wat gebeurt er tijdens zo’n kuur?

Je lichaam heeft een zelfherstellend vermogen. Dat wilt zeggen dat het altijd alles doet om zichzelf beter te maken. Denk maar aan een gebroken bot dat heelt of een ontsteking als er een splinter in je vinger zit. Alles wat je lichaam doet is met goede bedoelingen, alleen soms pakt het voor jou niet zo handig uit. En soms, door je leefpatroon, druk, stress, geen tijd, ongezonde keuzes etc, heeft je lichaam geen tijd om ALLES te herstellen. Het lootp wat achter de feiten aan en kan zich alleen maar concentreren op jou in leven houden, dus je ademhaling, hartslag en nog een paar essentiële functies.

Je vetverbranding, hormoonhuishouding, huid, haar, energie, noem maar op.. Dat is allemaal minder belangrijk dus wordt aan de kant geschoven.

Tijdens de kuur krijg je enkel en alleen gezonde en makkelijke te verteren voeding binnen. En veel minder dan normaal. Je komt voor die vijf dagen niks tekort, je krijgt genoeg om te functioneren maar ook precies genoeg om je lichaam die rust te geven.

Je lichaam hoeft niet weer dat bord pasta te gaan verteren of die broodjes in het weekend. Of dat glas wijn of dat kaasplankje. Dat bakje chips, die muffin.. Je snapt me wel.

Alleen maar vitamines, mineralen en andere fijne stofjes waarvan je lichaam denkt “halleuja, hier heb ik wat aan!”.

Oke, ff praktisch. Wat gaan we doen?

De kuur zelf duurt vijf dagen, van maandag tot en met vrijdag. We beginnen op maandag 19 juni.

De voorbereiding begint al een week eerder. Met kleine veranderingen in je voeding bereid je je lichaam alvast voor. Dit zorgt voor minder klachten tijdens de kuur.

Tijdens die vijf dagen “eet” je enkel de smoothies die je bezorgd krijgt en als avondeten de soepen die je zelf maakt. De smoothies zijn vers gemaakt door een bedrijf uit de buurt, Supersmooth. Ze gebruiken enkel verse en pure ingrediënten, zijn zonder toegevoegde suikers en andere rotzooi en zijn erg lekker!

De soepen maak je dus zelf. Je krijgt van mij recepten ter inspiratie maar bent zelf vrij om andere soep te maken. Als het maar gepureerde groenten zijn zonder toevoegingen. Dus geen vermicelli en balletjes.

Er zit een whatsappgroep bij waar alle deelnemers in zitten. Dit is enkel ter begeleiding, motivatie, om ervaringen te delen en voor als er vragen zijn. Dit wordt geen kippenhok maar is enkel ter ondersteuning. Je bent niet verplicht om hier actief aan deel te nemen.

Extra detox-boost toevoegen?

Dat kan!

Ik heb een kruidenthee samengesteld die al je ontgiftingsorganen ondersteund en in de week vóór de kuur alvast je afvoerputjes ontstopt zodat erna lekker alle rotzooi eruit kan.

Je begint dan al de week voor de kuur met twee kopjes thee per dag te drinken en dit doe je tijdens de kuur ook.

Perfect om je lichaam nog een extra boost mee te geven, ik noem het de voorjaarsschoonmaak 😉

Je kunt in het intakeformulier aangeven of je dit erbij wilt, dit kost €10,-

Kosten en vergoeding

Deelname (zonder detox-boost) kost €85 en als je aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat je een vergoeding krijgt van je zorgverzekering. Hier kun je je vergoeding checken (even een stukje naar beneden scrollen) of stuur mij een berichtje en dan zoek ik het voor je uit.

Heb je nog vragen? Stuur me dan een appje (06-82605869) of mail naar info@wayofshari.nl, dan zal ik al je vragen beantwoorden.

Wil je meedoen? Superleuk!

Stap 1: Klik op een groene knop ergens hier op deze pagina. Je komt dan direct bij het intakeformulier terecht.

Hier vraag ik je naar je gezondheid omdat ik zeker ervan wil zijn dat je geen risico loopt door deelname. Ook vraag ik je hier al om aan te geven of je de smoothies thuisbezorgd wilt krijgen of dat ze op een ander adres bezorgd moeten worden. Dit kan later nog aangepast worden.

Stap 2: Als ik denk dat je mee kunt doen dan krijg je van mij een mail met de bevestiging en een betaalverzoek. Ook zitten hier mijn algemene voorwaarden bij en een deelnemersverklaring. De verklaring heb ik ondertekend terug nodig 🙂

Stap 3. Zodra het betaalverzoek is voldaan, ontvang je van mij, per mail, alle info en de handleiding en factuur voor de zorgverzekering.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met dat groepsverband?

We starten inderdaad allemaal tegelijk en we zitten allemaal in een whatsappgroep. De whatsappgroep is voor mental support, ervaringen delen en zodat ik jullie handig allemaal tegelijk kan bereiken 🙂

Hoe komen de smoothies bij mij?

Die worden bezorgd op vrijdag 16 juni. Maak dus ruimte in je koelkast en zorg dat iemand thuis is. Ze kunnen ook op een ander adres worden bezorgd. Tijdstip volgt later.

Help, ik heb een allergie!

Geen paniek, stuur me een berichtje. Er is veel mogelijk 🙂